Sākums » E-grāmatas » Populārzinātniski |
Ķirbju ēdieni
Laura Lielbārde, Māra Alševska [ Vēl no šī autora ]
Grāmatas lejupielāde pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem
|
Ķirbis daudzu latviešu virtuvē ir "uzlecoša zvaigzne'", un prasmīga saimniece no tā prot pagatavot visdažādākos ēdienus, kurus atzīst ne tikai veselīga uztura cienītāji, bet arī rūdīti gardēži
Ķirbju šķirņu ir daudz, un katrai no tām ir atšķirīgas izmantošanas iespējas. Šī grāmata palīdzēs izvēlēties piemērotāko ķirbi zupas, pamatēdiena un deserta pagatavošanai. Tajā arī uzzināsiet, * kā audzēt un pareizi uzglabāt ķirbi, * kā uzturā lietot ne tikai ķirbja mīkstumu, bet arī mizu, sēklas, ziedus un stīgas, * kā ķirbi izmantot skaistumkopšanā un veselības stiprināšanā, kādu ķirbi izvēlēties lielo vīna dekoram. Lauras Lielbārdes (ķirbju šķirnes) un Māras Alševskas fotoattēli |
|
| |
| |
Komentāru kopskaits: 0 | |