Lasītava

Bezmaksas e-grāmatas latviešu valodā
(Elektroniskā lasāmviela latviski)
Lietotāju ērtībai šim plauktam izveidota mobilā versija. Ja Jūsu iekārta automātiski neielādē mobilo versiju,
izmantojiet saiti lasitava.ucoz.lv/pda
Atsauksmes un ieteikumus šajā sakarā rakstiet šeit.
Sākums » E-grāmatas » Populārzinātniski

Ķirbju ēdieni
Grāmatas lejupielāde pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem
Ķirbis daudzu latviešu virtuvē ir "uzlecoša zvaigzne'", un prasmīga saimniece no tā prot pagatavot visda­žādākos ēdienus, kurus atzīst ne tikai veselīga uztura cienītāji, bet arī rūdīti gardēži
Ķirbju šķirņu ir daudz, un katrai no tām ir atšķirīgas izmantošanas iespējas. Šī grāmata palīdzēs izvēlēties piemērotāko ķirbi zupas, pamatēdiena un deserta pagatavošanai.
Tajā arī uzzināsiet,
* kā audzēt un pareizi uzglabāt ķirbi,
* kā uzturā lietot ne tikai ķirbja mīkstumu, bet arī mizu, sēklas, ziedus un stīgas,
* kā ķirbi izmantot skaistumkopšanā un veselības stiprināšanā, kādu ķirbi izvēlēties lielo vīna dekoram.
Lauras Lielbārdes (ķirbju šķirnes) un Māras Alševskas fotoattēli
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]